![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE godīgi pateikšu - visu postu nelasīju. Tā garums vien liecina par kaut ko ļoti "sakaitinātu". Vēlāk notiekti izlasīšu, bet vai nevarētu īsāk savus nemierus izklāstīt? Galu galā, var arī "par dzīvi" parunāt. Nu tādā, kā referātā, lai citiem nebūtu jālauza galva, ja tāda, protams, ir... Pie reizes būs ko nodot, "projektu nedēļas" ietvaros vai kā savādāk... tagad skolās ko tik neiesniedz, es varētu dažiem tautiešiem piespēlēt interesantus reālās dzīves novērošanas vērtējumus. Forums kā reiz ir domāts savu pārdomu / spriedumu / nostāju (kuras var neakceptēt, bet jārespektē) izklāstei pietiekami garā formā. Postam, kas aprobežojas ar vienu, diviem nepaplašinātiem teikumiem, nav jēgas / vērtības.. Resurss paliek kaut cik kvalitatīvs ja tajā ir par ko palasīt nevis sķirstīt lapu pēc lapas pilnām tikai ar "smaidiņiem" un tukšām piezīmēm / replikām. Protams Offtopic ietvaros reizēm var pakult arī sviestu ![]() Ja nevar sakopot spēkus teksta izlasīšanai, tad vai nu vienkārši teksts nav jālasa, vai arī jaizvēlas komunicēšanai vieglāki un vienkāršāki veidi (IRC (Chats) etc). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:34 |