![]() |
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Man te ienaaca praataa, ka vareetu jaunu sadalju pie Anime, OVAs utt uzteisiit un padariit sticky, proti, anime jaunumi, kur katrs kas kaut ko incantu atradis tiikla plashumos vareetu tur ieposteet...
Izsakiet savu attisksmi pret sho domu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
CryRat |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
pirmkārt jau tas bija jautājums
![]() un otrkārt ja es sākšu rīkoties ta labi tas nebeigsies... nu jā jā zinu tāpēc es esu moderators... bet man tā kārtības izjūta tāda... pārspīlēta... ja es rīkotos tad te postu skaits būtu pa kādiem 50% mazāks... no tavas puses pietiktu ar atbildi "OK" ta es ar pārvietotu to apakšsadaļu... ceru ka arī īpaši nerīkojoties esu forumam noderīgs kā moderators... pabļaustos ka offtopic vai google jālieto... kaut ko derīgu priekš foruma iesaku... -------------------- my megabusters :X
|
||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:04 |