![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Black Rock Shooter
![]() Žanrs: Asa sižeta, Fantāzija, Paralēlā pasaule, skolas dzīve; Negribās neko daudz rakstīt, lai nespoilotu vienīgo OVA, kas vispār ir, tāpēc - daži screeni: ![]() ![]() ![]() ![]() Darbība risinās vienlaicīgi divās pasaulēs - vienā pasaulē skolnieces, otrā - cīnītājas; -------------------- |
![]() ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Noskatījos. Nezinu, vai tur taisīs turpinājumu, taču man sevišķi neprasās.
No animācijas viedokļa pieklājīgi, taču nekā īpaša. Visa darbība virzījās tikai ap divām draudzenēm, un sižets šķita paredzams. Tas garlaikoja. Ja man liktu novērtēt 10 baļļu skalā, tad es liktu 5. Ne vairāk. Lai gan... Ko gan var gribēt, ja pamatā nav mangas vai noveles, vai kā tamlīdzīga. Visā visumā - pieklājīgi, bet mani neaizrāva. Oh, un action scēnas bija mīlīgas. This post has been edited by injansoul: Aug 10 2010, 23:45 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |