![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Njuss, tauta. Kāda literatūra mūs nodarbina pirms iemigšanas pašlaik, vai neilgā pagātnē? Būtu labi ja jūs minētu tās grāmatas, kas nav iekļautas skolu obligātās literatūras sarakstos, vai arī kas nav augstskolu māc. materiāli.
Es pašlaik esmu pieķēries Stīvena Kinga "Zvēru kapiem", tā kā filma sen jau pagaisusi no atminjas un es esmu liels Kinga daiļrades cienītājs tad izvēle protams ir likumsakarīga ![]() P.s. Pirms Kinga izmalu cauri Salmana Rušdi "Niknums" ... i hate USA ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(ONIX @ Nov 10 2004, 16:29) Man jau pasam ljoti patiik ikpalaikam palasiit E.A. Po un H.P. Lovecrafta dailjdarbi( tiesaam aizraujosi un baisi darbi), tikai zeel, ka daudzi no tiem nav latviesu valodaa. Driiz domaaju saakt lasiit Geetes Faustu. Nezinu, kas bija prātā maniem vecākiem, kad tie man 8-9 gadu vecumā ļāva lasīt Po, neatceros vairs kā to stāstu krājumu sauca, laikam "Nodevīgā (novīdīgā) acs" vai kaut kā tā. Pēc tam murgoju mēnešiem, jo daži stāsti manā apziņā projicējās visai atbaidoši. Bet Lovecrafts ir žanra klasiķis, kam es arī drīzumā esmu nolēmis ķerties klāt. QUOTE btw, neciešu Koelju "Ja tu kaut ko ļoti vēlies tad visa pasaule sadosies rokās, lai tev bla...bla..bla" Vai tik šis nodrāztais teiciens nav tam pie vainas? Man pret šo tekstu jau pirms vairākiem gadiem izstrādājās alerģija. Par laimi uz to brīdi jau izslavēto "Alķīmiķi" biju izlasījis. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:37 |