![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nesen pa TV redzeeju Head&Sholders jauno reklaamu. Guess what did I see? Jaa puse reklaamas bija ziimeeta Anime style. Ko juus par to sakat? Kas taalaak anime pamperi?
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Shin-chan) pers.1. - Redzēji šodien evaņģelionu? Spilgtaakais piemeer sbija filma Hero kuru nodemostreeja latvija skinoteaatros... vaajpraats kaadus tik dialogus naacaas lasiit aviizees uz ielas gan man nebija palaimeejies panjirgt par shaurajaam pieriiteem.Pers.2. - Jā, bet kaut kāds tizlums, neko nesapratu, vakar gan bija labā sērija, jo tur tas robots, vieno enģeli nograuza, līdz nāvei, galīgi psihs palika, vot tas bija kaut kas, a šodien kaut kādi stulbi vervelējumi un bezsakari... pers.1. - Tas gan, cerams, ka jaunā multene, ko rīt sāks rādīt pa LNT būs labāka, paga...kā viņa saucās? pers.2. - kaut kāda Leina, laikam par mazu meiteni būs. Cerams, ka "rubaki" būs interesanti... ... pers.3. - klau juus kataaties evangelionu, pisec es noblenzu un man kafija izlija kleepii pie 25. seerijas un es i nepamaniiju ka vinja bija vaarosha. pers.4. - re paskataties uz manu eva.03... izskraidiiju visaadus bazaarus lidz latgaliitee no rokas noraavu .. tas nekas kraasa noberzusies tapee arii paardeva/ pers.2. - jaa man arii taa rudaa pie sienas karaajas.. vot visu fan izporkiija tas seriaals kad vini beigaas nenokniebaas. pers.1. - cerams ka Leinaa buus apenes redzamas savaadaak es atkal pa VHS atkaartoshu green green pers.3. - ko juus tizlaas pieres es peec taas epas evanegelionaa kur tie divi trakie sihnronizeeti ciinaas matenes olimpiaadee pirmo vietu noraavu.. juus neko nesaprotat. pers.4. - yo mees ar chelljiem pagalmaa veselu engelu bastionu likvideejaam pers.2. - klau es es gribu. pers.3. - palasiiju lein anotaaciju un secinaaju ka manam datoram ir nepilniibas pers.2. - pisec kaa lai paspeej, pa LTV1 raada pokemonus un pa LNT Lain savuikaart pa TV3 raida dears... vaajpraats ja neredzeeshu draugiem aciis nevareeshus aktiities cik maz esmu redzeejis.. bla bla bla P.S. atljaavos nedaudz paturpinaat ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:26 |