![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nesen pa TV redzeeju Head&Sholders jauno reklaamu. Guess what did I see? Jaa puse reklaamas bija ziimeeta Anime style. Ko juus par to sakat? Kas taalaak anime pamperi?
-------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Esmu drossh, ka anime nekljuus masu pasaakums, vismaz Latvijaa noteikti nee. Piemeeram, Japaanaa shii paraadiiba jau sen ir masu lieta. Un neskatoties uz to gadaas pietiekami daudz kvalitatiivas produkcijas, gan mangas, gan anime jomaa.
Tas ir diezgan divdomiigi, jo, lai radiitu kautko labu, ir jaaizgliitojas, jaapelna kaut kas tomeer. Ja industrija attiistaas sekmiigi, tai piekljaujas daudz talantiigu cilveeku (arii vinjiem gribas pelniit) un veel nosliipee sevi starp industrijas dzirnakmenjiem. Rezultaataa mums ir Mijazaki, Katsuhiro, Mamoru, Rintaro un citi milzhi. Pieljauju ka mazdruscinj animes produkcijas kopeejaa kvalitaate varetu kristies, tachu mums, anime gardeezhiem (vienu otru she pie taadiem pieskaitu, ja veelaties, varu nosaukt arii) pietiks tuvaakajiem gadiem, ar ko mieloties. Un ja tomeer ne, tad vienmeer paliek klasika. Es no taas esmu redzeejis daudz par maz, taapeec censhos shad tad atgriezties, iipashi peec Leiji Matsumoto Galaxy Express ieraudziishanas. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:33 |