![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Neko necitēšu un nekopēšu, pateikšu vienīgi to, ka mēs te nodarbojamies ar ūdens liešanu. Līdzīgi kā Kants visu mūžu nodzīvoja savā Kēnigsbergā filosofēdams un teoretizēdams par sabiedrību, indivīdiem un attiecībām starp tiem, tā pat arī mēs ceļam savos prātos gaisa pilis domājot, ka vajadzētu to un šito, tajā pašā laikā saprotot, ka īstenībā būs labi, ja no tā realizēsies kaut desmitā daļa. Bet purināt jau sevi vajag...
Runājot par piepildītu dzīvi mans uzskats ir samērā vienkāršs, jādzīvo ir sīku sadzīvisku prieciņu dēļ, jo lielas veiksmes vai sasniegumi, beigu galā nes sev līdzi arī dziļas personiskas traģēdijas. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:35 |