![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
![]() Mums, kā jau inteliģentai un milzīgai kopienai vajag vēl vienu spēli "cilvēciņš zem manis" garā. Noteikumi šādi: cilvēks A saka, ko viņš vēlās, bet cilvēks B saka "jā, labi bet..."<- un viņš it kā piepilda vēlmi, bet tajā pašā laikā notiek kaut kas riebīgs. Nu tas ir tā- jums jāiztēlojas, ka esiet džins, kas 9000+ gadus sēdējis lampā un tagad viņam kāds idiots liek izpildīt debīlas vēlēšanās. Kad cilvēks B ir šausmīgā veidā izpildījis cilvēka A vēlēšanos, viņš pats izsaka kādu vēlmi un spēle turpinās. Es laikam nemāku paskaidrot. Piemērs: A: Es gribu ēst B: Jā, labi, bet tev no tā ēdiena būs caureja. Es gribu, lai mani kāds noskūpsta. C: Jā, labi, bet tā būs tava māte.. utt. Thus I begin. Es gribu, lai man būtu lielāka māja. -------------------- |
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Droši var neiet, tur taču nedod patieso izglitību...
Es negribu mazgāt matus katru dienu :< This post has been edited by Keydan: Oct 15 2010, 01:29 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es negribu mazgāt matus katru dienu :< Cik dīvaini. Ko jūs dariet ar saviem matiem, ka viņi tik bieži jāmazgā? Ja man paveicas, varu mazgāt matus katru ceturto-piekto dienu (laikam atkarīgs no sportiskajām aktivitātēm), bet reizēm viņi kādu stiķi izspēlē un tad tā nevar. Bet, kad es ilgstoši sēžu mājās, tad ir cits stāsts... XD Šausmas, ne? Tā, tagad katrreiz, kad tu pamodīsies, tu līdīsi atpakaļ migā vismaz vienu reizi. Es gribu, lai man būtu eļļas krāsas -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 12:47 |