![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Njuss, tauta. Kāda literatūra mūs nodarbina pirms iemigšanas pašlaik, vai neilgā pagātnē? Būtu labi ja jūs minētu tās grāmatas, kas nav iekļautas skolu obligātās literatūras sarakstos, vai arī kas nav augstskolu māc. materiāli.
Es pašlaik esmu pieķēries Stīvena Kinga "Zvēru kapiem", tā kā filma sen jau pagaisusi no atminjas un es esmu liels Kinga daiļrades cienītājs tad izvēle protams ir likumsakarīga ![]() P.s. Pirms Kinga izmalu cauri Salmana Rušdi "Niknums" ... i hate USA ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Dievinu Po stāstus un dzeju. Nesen vēl, ātrāk pabeigusi angļu val. testu, atlikušās minūtes tīksminājos par kabinetā atrodamo izlasi oriģinālvalodā - un par ko tad citu, ja ne "Raven"? ^___^
"Prophet!" said I, "thing of evil -- prophet still, if bird or devil! By that Heaven that bends above us -- by that God we both adore -- Tell this soul with sorrow laden if, within the distant Aidenn, It shall clasp a sainted maiden whom the angels name Lenore -- Clasp a rare and radiant maiden whom the angels name Lenore." Quoth the raven, "Nevermore." (cik atceros, arī latviskais atdzejojums nebij nemaz tik slikts ^^) Jpr ar sajūsmu lasu Annu Raisu - šobrīd man iet "Blackwood farm". Biasi gan žēl, ka skolas dēļ neiznāk ilgāk un biežāk lasīt - ļoti spriedzīga, pie tam skaisti uzrakstīta ^^ -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ito no Kazuki @ Nov 11 2004, 20:16) Brr, atdzejojumi deriigi tikai, lai saprastu saturu. Tajaa nav un nevar buut nekas no origjinaalautora domas izteiksmes skaistuma. Tieshi taapeec man nepatiik dubi... (nesaaksim offtopic, par to jau esam runaajushi, kaut arii dazhaados postos, ja gribat turpinaat - saaciet jaunu topiku!) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:37 |