![]() |
![]() |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Buutu prieciigs, ja man te kaads pateiktu, kas tagad ar Chrno Crusade notiks, vinju licenzeeja. Ja kaadam ir info par to, kura grupa turpinaas subbot, luudzu iemetiet postu ar info un veelams arii linku.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Zin shitais temats ir baigi slidenaa teema, bet oficiaali protam fansubi ir nelegaali pat tad ja neviena no Ameerikas kompaanijaam nav licenceejusi seriaalu.
Shiten imho lielu lomu speelee personiigaa attieksme pret piraatismu kaa taadu. Dazhi sevi uzskata par piraatiem, dazhi nee, dazhi principa peec peerk tikai licenceetu produkciju, dazhi principa peec nee. Pats nemaz nefanoju par to ka skatos nelicneceetu produkciju (lielaa paarsvaraa), driizaak man par to pat kauns ir. Bet atljauties pirkt licenceetu anime nevaru, varbuut reizi pusgadaa ![]() Peerku liecnceeetu dajebko tikai tad, kad produkts mani tieshaam sajuusmina un izjuutu vajadziibu maksaat par maakslas darbu, kaads tas ir manupraat, ir sajuuta (protams, greiza, bet neko nevaru padariit) ![]() Vot driizumaa taisos iepirkt licenzeetu Nausicaa DVD ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 01:42 |