IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Requesting info
Rob_X
post Mar 20 2004, 20:54
Post #1

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riga

Buutu prieciigs, ja man te kaads pateiktu, kas tagad ar Chrno Crusade notiks, vinju licenzeeja. Ja kaadam ir info par to, kura grupa turpinaas subbot, luudzu iemetiet postu ar info un veelams arii linku. unsure.gif Buushu pateiciigs. unsure.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
zenofex
post Mar 23 2004, 12:28
Post #2

Nausicaa fanboy

Group: Jounin
From: Nav

Zin shitais temats ir baigi slidenaa teema, bet oficiaali protam fansubi ir nelegaali pat tad ja neviena no Ameerikas kompaanijaam nav licenceejusi seriaalu.

Shiten imho lielu lomu speelee personiigaa attieksme pret piraatismu kaa taadu. Dazhi sevi uzskata par piraatiem, dazhi nee, dazhi principa peec peerk tikai licenceetu produkciju, dazhi principa peec nee.

Pats nemaz nefanoju par to ka skatos nelicneceetu produkciju (lielaa paarsvaraa), driizaak man par to pat kauns ir. Bet atljauties pirkt licenceetu anime nevaru, varbuut reizi pusgadaa unsure.gif

Peerku liecnceeetu dajebko tikai tad, kad produkts mani tieshaam sajuusmina un izjuutu vajadziibu maksaat par maakslas darbu, kaads tas ir manupraat, ir sajuuta (protams, greiza, bet neko nevaru padariit) sad.gif ka maaxlinieks no manis nopirktaa licenzeetaa produkta arii kaut ko sanjems.

Vot driizumaa taisos iepirkt licenzeetu Nausicaa DVD cool.gif Jo shii filma man liekas taa verta.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21 July 2025 - 01:42