![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Man patīk, ka Ziemassvētki ir brīvdienas, kas nozīmē to, ka varu gulēt 10 stundas un nedomāt par mācībām un citiem mirstīgo pienākumiem. Nesūdzos arī par piparkūkām, mandarīniem un karstvīnu, jo... TIE IR GARŠĪGI (it sevišķi karstvīns).
Kas attiecas uz dāvanām, tad tās varētu arī nebūt, bet man patīk kartiņas. Ja kāds man ir uzrakstījis un/vai uzzīmējis Ziemassvētku kartiņu, tad tā ir patiešām mīļa un personiska dāvana, par kuru es priecājos vairāk nekā par kārtējo šokolādi (jo man šokolāde negaršo -.-) Par to ģimeniskumu... MASU PSIHOZE!!! UUUUUU....!!! Ir taču ģimenes, kur cilvēki viens otru necieš ne acu galā, un tikšanās ar radiem ir murgs un sabojāts vakars, un nākamā diena. Uzskatu, ka nevajag bojāt sev nervus tikai tāpēc, ka kristieši (vai jebkuri citi Ziemassvētku fanāti) to dara. Svini ar ko gribi, jo galvenais ir justies laimīgam! Par nesvinēšanu arī nevienu cietumā neliks. DARIET TO, KAS DARA JŪS LAIMĪGUS, kamēr tas nekaitē citiem!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:04 |