![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
O, es gan vakar nopilināju grīdu ar asarām un puņķiem dēļ kristietības (filmas iespaidā). Tas ir sliktākais, kas noticis Eiropā EVER. Un cilvēki ir ļauni. Jā, ļaunie cilvēki vienmēr sāpina manu sīko sirsniņu.
Šogad bija jāsvin saulgrieži (kas tomēr nesakrīt ar ziemassvētkiem, kā daži bļaustās). Bija tak episki- pilns mēness un mēness aptumsums nemaz nerunājot par citām interesantām lietām, par kurām jums droši vien nav ne jausmas, ja nēesat sasodīti psihopātiski pagāni ![]() Un vispār, dīvaini redzēt savus gadu vecos postus šajā tredā. Feels like yesterday. Bet overall mani Zsv šogad bija jauki. Pat jāapkauno sevi bija ar dziedāšanu un citiem trikiem, piemēram, kaķa leijerkasti. Pirmssvētku laiku gan tāpat kā yukito-san pavadīju alkatīgās naudas medībās. Ko tu īsti darīji, Yukito-san? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:00 |