![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
yukito-San |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 14-June 10 From: Mucā skujkoku paēnā ![]() |
No sākuma mani interesē kas ir kaķa leijerkaste? Ceru ka nabaga bezpalīdzīgais dzīvnieks netika traumēts ?
![]() Pamatā man ir jāmeklē pasūtītāji un pircēji dažādiem apģērbiem, pārsvarā tie ir cepures, cimdi, šalles un daudz kas cits. Būtu loģiski ja cilvēkus tas interesētu drīzāk pirms ziemas sākuma, bet patiesībā lielākais pieprasijums ir nedaudz pirms Ziemassvētkiem un vēl janvāra sākumā. Pašus Ziemssvētkus pavadiju diezgan mierīgi, bija sveces un daži citi svētku piederumi. Patiesībā šobrīd te rakstot nonācu pie atklāsmes ka šie tomēr ir jaukākie Ziemassvētki kurus līdz šim brīdim esmu piedzīvojis. Un ja jau es te tik daudz rakstu, pastāstīšu par kādu notikumu ![]() ![]() ![]() Mans secinājums no šī visa ir šāds- ''Būt labam ir labi'' P.S. Mani interesē kādu filmu skatijās FuschichO jo es meklēju kādu filmu varētu paskatīties vecgada vakarā. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:13 |