![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Priecīgi Ziemassvētki klāt,
Šlesers sāk gaisu smirdināt.... Man vienīgajai, ir sākuši apnikt mūžīgie izbāztie mehanizētie salaveči, kas savus mucveida vēderus turēdami visu laiku smejas- hohoho ? Un veikali, kas no novembra sākuma ir pilni rotājumiem? Negribas taisīt no tā traģēdiju, bet vienkārši sāk apnikt, nejēdzīgas dāvanas *Jā mīļā tas Braun skuveklis ir tieši tas, kas bija vajadzīgs. Nē nekas, ka man tāds, jau ir.* un mūžīgā egles dedzināšana, kas ikgadēji beidzas ar kādas mājas nosvilināšanu. Bet nekas labāks svinēšanas ziņā man nenāk prātā . Kādas ir jūsu domas ? P.S. palīdziet dziesmiņu tālāk izdomāt, jo savādāk jādungo vislaik viens un tas pats. -------------------- |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Oi, tā nebija nekāda jaukā filmiņa. Saucās "Agora"- par seno Aleksandriju impērijas norieta laikā.
Kaķa leijerkastes laikā tiešām jātraumē dzīvnieks- jāpaņem kaķis un jāgriež aste pa apli tā, lai viņš dzied. Diemžēl manī pietrūkst vardarbības un spēka, lai pat pīkstienu no tā dzīvnieka izdabūtu, tāpēc es izgāzos. Es nedaudz balti apskaužu tevi, Yukito, ka esi bijis spējīgs pacensties un rīkoties labāk nekā parasti. Mani gan ik pa laikam lamā, cik es ļauna, un es tur neko nevaru padarīt. Ja nu kāds gadījumā ir vīlies cilvēkos pa šo gadu, tad es teikšu- galvu augšā. Pasaule mainās, vai nu grib kāds to vai ne, un ne jau uz slikto pusi. Galvenais esiet patiesi pret sevi un ieklausieties savā khem "iekšējā balsī". -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:05 |