![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Takashy |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Aj,es gribeeju zinaat cik veci te vissi te taa apmeram i un cik ilgi jau skataas anime.....
Nez.,n es esmu 16..... Un es skatos...... nez. iisti....... 4 gadi varbuut..... Paaris no pirmajiem anime kurus es redzeeju un laikam arii atceros bija .... Sailermoon,vai kaa to sauca... un Cats Eye,vai taa... nez.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Daljeeji piekriitu, pats jau esmu nonaacis liidz beigaam. Uzbraucienu mangaam pamaniiju, bet ko var gribeet no cilveeka, kam Japaanas kontekstaa interesee pavisam citas lietas, bez tam nevar nliegt, ka lielumlielais vairums no mangaam ir crap (pietam veel hentai). Mjaa par anime vinsj vareeja vismaz kaut ko pateikt, jo taa nu reiz ir lieta, kas Japaanas vaardu nes taalu pasaulee. Kas attiecas uz valodu kaadaa sarakstiita graamata, jaasaka ka var patikt un var nepatikt (mazliet stagnee, bet man patiik), bez tam visu cienju Kataja kungam, ka vinsj no sevis neteelo izcilu japanologu un atziist, ka vinsj joprojaam tikai maacaas. Ok, mazinsj offtopic sanaaca, bet ceru ka administraacija piedos ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:47 |