![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Cik noveerots peedeejo gadu(s), ja foruma dziives izpausmes ir posti, shis forums ir mirstoshs penss, kam pa retam cauri izshaujas rets posts kaa kardiogrammas piikjis pielietojot defibrilaacijas elektroshoku.
Gribeetos paintereseeties, kaadi resursi/community veel joprojaam ir dziivi? Uz kurieni buutu jeega paarvaakties? anime.lv? kaut kas veel? |
![]() ![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Nez, varbūt ir iemesls, ka es personīgi nesajūtu, kādu vēlmi postot, jo esmu atgājusi no aktīvas animes skatīšanās. Labi, ja noskatos vienu seriālu gadā, un pacenšos tikt līdzi gintamai. Mangu vēl lasu, bet nevaru teikt, ka pa to ir vēlme taisīt diskisijas(jā es esmu mazs nabaga zaķītis XD,)
Par kospleju diskusiju veidot, kospleju grupu šajā forumā veidot? Kāda jēga ? Tāpat neviens nebūs ieinteresēts, un tad vēl būs jauzklausa interesanti komentāri, no daļas publikas. Kurai dažbrīd šķiet, ka ir iecementēts viedoklis kāds ir tautietis, kas nodarbojas ar cospleju, cik viņš ir introverts, ekstraverts un kādas ir viņa cerības kļūt par prezidentu. Nu es atvainojos , bet tas atbaida. Un pat tagad, ja gribētos darīt, pati karājos ārzemēs pilnīgā neziņā. Protams nedrīkst aizmirst arī slinkumu, kas ir nozīmīgs faktors un ietekmē ne tikai manu, bet visu cilvēku darbību. ____ Runājot par ghibli noskatījos tales of earthsea . Pilnīga vilšanās. Sākums bija interesants, bet ap vidus daļu palika neinteresanti -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 16:17 |