![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
HottyIceCat |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 25-August 11 ![]() |
Velos iegadaties "Pen tablet", vai ka vinu tur sauc iisti.
Noprotu, ka te ir cilveki, kas to lieto, tapec velejos dzirdet kadas atsauksmes par to ![]() Kadi un kadas cenas tie butu labi, un kur tos latvija var iegadaties, vai labakie arzemju i-neta veikali. Kadi tiem ir minusi, un ar ko man vajadzetu reikinaties, ja es to perku, lai nebutu baigais "abloms" >> ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
HottyIceCat |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 39 Joined: 25-August 11 ![]() |
ach so.
a vini taks normali iet zem krekotam programmaturam, ka ari pasu windowu vaine? man tas vards "Genius" atgadina legalo windowu ;/ es domaju ap 100ls +/- pirkt -------------------- |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
es domaju ap 100ls +/- pirkt Tad jau Wacomam tev sanāk, tie it kā labākie skaitās. Vienīgais, nezinu, vai Latvijā pārdod. Droši vien jāskatās kaut kādos kurpirkt.lv vai salidzini.lv . Upd. Paskatījos pati, izskatās, ka lētākie Latvijas internetos pieejamie Wacom ir no kādiem 35 Ls, bet nu tāds dikti mazs tas modelis, nākamais variants atkal uzreiz virs 100Ls. Moš vienkārši ēbejā ta labāk/plašāka izvēle un izdevīgāk, i ar visu shippingu. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 10:32 |