![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Cik noveerots peedeejo gadu(s), ja foruma dziives izpausmes ir posti, shis forums ir mirstoshs penss, kam pa retam cauri izshaujas rets posts kaa kardiogrammas piikjis pielietojot defibrilaacijas elektroshoku.
Gribeetos paintereseeties, kaadi resursi/community veel joprojaam ir dziivi? Uz kurieni buutu jeega paarvaakties? anime.lv? kaut kas veel? |
![]() ![]() |
nanashi |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 7-February 08 ![]() |
eek! anime.lv?
tur viss ir krieviski, juus tik bilingvaali, ka jums nav probleemu ar to? es neesmu nekaads naciks un pat protu kirilicu lasiit, bet man vinjaa sanaak burtot un nekad nevareetu pilnveertiigi palasiit forumu krievu valodaa, vai arii vajadzeetu ilgu laiku pieradinaaties. dvach bija cita lieta ![]() Starp citu man tika atgaadinaats par shii foruma eksistenci, kad es mekleeju par taas Baibas Brigitas (vai kaa nu vinju sauc) Latvieshu kanji vaardniicu un tiem topikiem ir *mezhoniigi* daudz lasiitaaju. es paskatiijos tam threadam lejaa un tur bija apmeeram 4 users are reading this thread 1 member and 3 guests - nu apmeeram taadi cipari, manupraat tas ir ljoti daudz, taa kaa vismaz vecajiem Nihonbunka threadiem ir ljoti daudz lasiitaaju. This post has been edited by nanashi: Oct 7 2011, 21:15 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
eek! anime.lv? tur viss ir krieviski, juus tik bilingvaali, ka jums nav probleemu ar to? Skolā krievu valodu no 2ās klases mācīja + 90% multeņu bērnībā ar bij krieviski. Tā ka problēmu nav, nē. Un pats/pati gan jau ar esi bilinguāls, kaut kā šaubos, ka animi skaties latviski. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 16:18 |