![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Yeah tas ir labs pasaakums
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE nesaproti un negribi saprast Ja negribi neko teikt, tad nesaki, ka kaads kaut ko nesaprot un negrib saprast.Es nezinu, vai tā tas ir ar tevi, bet daļai foruma dalībnieki nostājas naidīgi, kad kāds kaut ko pasaka ne pa spalvai. Nevajag uzbudināties, viss ir okei, isn't it? QUOTE .. manuprāt jebkurš dubs ir slikts dubs ! Nevajadzētu tik kategoriski izteikties. Piemēram, man nepatīk korejiešu valoda iekš wonderfuldays, bet krieviski dubotā versija iekš animefesta bija pat IMO ļoti laba. Un es ļoti apšaubu, vai to noskatoties ar eng subiem/korejiešu valodā būtu guvis kādu īpaši spilgtu emocionālo pieredzi. I wonder... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 09:56 |