![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Starp citu!
Man nekad nav gadījies tā, ka kādam charam dzimšanas diena ir tajā pašā datumā, kad man. o.o! ![]() Savu dz.d dalu ar Kamiki Izumo. Kā ar jums? Anyone? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Biki paspēlējos ar to saitu un Google translate, un atradu dažus čarus, kuri dzimuši manā dzimšanas dienā, diemžēl nevienu pazīstamu čaru vai skatītu animi (izņemot Harukanaru, kura man nepatika) neatradu
25.02: Nagareyama Shimon (Haruka Naru Toki no Naka de: Hachiyoushou) Ukiya Sayumi (Gatekeepers) Mezumaru (Nurarihyon no Mago) Kisaragi Chihaya (The Idolmaster) Sadaharu (Gintama) Teramoto Tanpopo (Seraphim Call) Andou Sennosuke (Yume-iro Patissiere) -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:32 |