![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Starp citu!
Man nekad nav gadījies tā, ka kādam charam dzimšanas diena ir tajā pašā datumā, kad man. o.o! ![]() Savu dz.d dalu ar Kamiki Izumo. Kā ar jums? Anyone? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Es patiesībā arī iedomājos, moš jāuztaisa jauns topiks. =D
Ginta, nezinu nevienu no minētajiem. :C Bet vismaz viens, kuru atpazīstu, priekš manis ir. ^D^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Ginta, nezinu nevienu no minētajiem. :C Nevienu, nevienu? Pat ne Touji Mizuki no Naruto? (Likās, ka skatījusies biji.) o_ōQUOTE(zeno) Andou Sennosuke (Yume-iro Patissiere) !! Šis bija jauks puikiņš. ![]() Starp citu~ Zinu, ka mūsu biedre Koneko dalīja dzimšanas dienu ar pāris ievērojamākiem čariem, bet es tā ceru, ka viņa pati par to pastāstīs. ^^ This post has been edited by Ginta: Nov 9 2011, 16:16 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Arta |
![]()
|
Ginta, nezinu nevienu no minētajiem. :C Nevienu, nevienu? Pat ne Touji Mizuki no Naruto? (Likās, ka skatījusies biji.) o_ōNu labi, zinu, bet arī tikai pēc viņa info pārlasīšanas sapratu, kas tas tāds bija. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:30 |