![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Starp citu!
Man nekad nav gadījies tā, ka kādam charam dzimšanas diena ir tajā pašā datumā, kad man. o.o! ![]() Savu dz.d dalu ar Kamiki Izumo. Kā ar jums? Anyone? -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
QUOTE Starp citu~ Zinu, ka mūsu biedre Koneko dalīja dzimšanas dienu ar pāris ievērojamākiem čariem, bet es tā ceru, ka viņa pati par to pastāstīs. ^^ Haha, jā, Ginta bija tik jauka, ka iztulkoja visu, kas tur bija sarakstīts 10.jūlijam (PALDIES vēlreiz). Lielākā daļa gan bija kaut kādi galīgi atmiņā nepaliekoši čari, taču starp tiem bija arī pāris interesanti, piemēram - Ribbon no "Hamtaro" Mitsuru Tsuwabuki no "Revolutionary Girl Utena" (Kas, starpcitu, ir mana mīļākā anime) Kā arī mans long-lost-brother (domāts pēc izskata) Suzaku no "Code Geass" (Nē, nopietni, mums ar Suzaku ir ne tikai izskats līdzīgs un dzimšanas diena vienā datumā, bet pat vienāda asins grupa. Lai gan man viņš kā tēls tiešām ilgi ļoti nepatika :l ) ![]() This post has been edited by Koneko: Nov 9 2011, 19:10 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:40 |