![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Cik noveerots peedeejo gadu(s), ja foruma dziives izpausmes ir posti, shis forums ir mirstoshs penss, kam pa retam cauri izshaujas rets posts kaa kardiogrammas piikjis pielietojot defibrilaacijas elektroshoku.
Gribeetos paintereseeties, kaadi resursi/community veel joprojaam ir dziivi? Uz kurieni buutu jeega paarvaakties? anime.lv? kaut kas veel? |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Varu pateikt no pieredzes, ka mūsu ļautiņi ir slinki un lieli egoisti. Krievu ļaudis ir uzņēmīgāki un biežāk taisa dažāda veida lapas - arī anime. Latvieši kaut kā visu laiku domā - kāda velna pēc man to vajag?
Tā kā esmu iesaistīts animeblog.lv veidošanā, tad zinu, ka 2 gadu laikā nav atrasts neviens cilvēks, kurš būtu ar mieru šad tad uzrakstīt kaut ko blogam, kaut gan aktīvi meklējām. Kur nu vēl runāt par atsevišķas lapas izveidošanu. Vienīgais mans ieteikums - mācīties angļu vai vēl labāk - japāņu valodu un lasīt interesējošo infu ārvalstu internetā. Starpcitu man šķiet ka arī krieviski ir ļoti daudz anime-related lapu. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 16:06 |