IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ryuu mīl kritiku <3
ryuu
post Jan 9 2012, 20:07
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin
From: Ur fridge

Ehem... Zīmēju kau kādu laiciņu un nolēmu, ka labākai izaugsmei vajag vairāk kritikas. Tad nu jūsu uzmanībai mani labākie zīmējumi, kurus nododu jūsu nežēlīgajai kritikai. ^w^.
Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Tas pagaidām arī viss, ko gribu jums rādīt. o_o
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
sunder
post Jan 9 2012, 20:41
Post #2

Samurai

Otrajā acis ir labas, tāds ka "dziļas" izskatās. Būtu pārējo tā pat sazīmējis/usi, būtu riktīgs "kawaii".
Trešajam rodas tāda kā nepabeiktuma sajūtu, zinu ka viņš apmēram tā arī ir domāts, bet tad tas imho fons īsti neideras, vai nu tās līnijas aizvākt, vai arī kko citur tur sadarīt.
Ceturto visu brīvi ar roku zīmeji vai arī izmantoji vietām pen tool(vai ko līdzīgu)? Šis lai gan arī izskatās vienkāŗš tomēr liekas viss labākais no četriem.
+Quote Post
ryuu
post Jan 9 2012, 21:16
Post #3

Heimin
*

From: Ur fridge

QUOTE(sunder @ Jan 9 2012, 19:41) *

Otrajā acis ir labas, tāds ka "dziļas" izskatās. Būtu pārējo tā pat sazīmējis/usi, būtu riktīgs "kawaii".
Trešajam rodas tāda kā nepabeiktuma sajūtu, zinu ka viņš apmēram tā arī ir domāts, bet tad tas imho fons īsti neideras, vai nu tās līnijas aizvākt, vai arī kko citur tur sadarīt.
Ceturto visu brīvi ar roku zīmeji vai arī izmantoji vietām pen tool(vai ko līdzīgu)? Šis lai gan arī izskatās vienkāŗš tomēr liekas viss labākais no četriem.

>_< Es zinu ka otrajam man trūkst dziļuma, bet to es vēl kaut kā nemāku radīt. Bet trenējos! ^^

Kas uz ceturto attiecas - jā. Galva ir pārzīmēta no ar roku zīmētā darba, bet ķermenis tīri Paint Tool Sai. Vispār loģiski, jo zīmējot chibi ir daudz mazāk iespēju kļūdīties.

QUOTE(zenofex @ Jan 9 2012, 20:07) *

Ļoti glīti, neatradu pat kur piesieties. Uzreiz var redzēt, ka roka trenēta un daudzi zīmējumi (droši vien) ir beiguši savu dzīvi papīrgrozos.

Varu tik novēlēt turpināt iesākto un šad tad te ielikt pa kādam darbam, lai ir tautai par ko patrīt mēles.

Arigato gozaimasu! ^^
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 02:31