![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Pirmkārt, vajadzētu savest kārtībā sadaļas.
Piemērs ar konfektēm, kā tagad ir QUOTE M&Ms Forums * M&Ms ar šokolādi riekstiem apakšforums * - sadaļa sarkanie - sadaļa zilie - sadaļa brūnie - sadaļa zaļie - sadaļa dzeltenie * M&Ms ar šokolādi apakšforums * - sadaļa sarkanie - sadaļa zilie - sadaļa brūnie - sadaļa zaļie - sadaļa dzeltenie Kalev Forums * Piena šokolādes apakšforums * - sadaļa ar riekstiem - sadaļa bez riekstiem * Tumšās šokolādes apakšforums * - sadaļa ar riekstiem - sadaļa bez riekstiem Un tagad iedomājieties zem katras ''sadaļas'' kaudzēm topikus, kurus mēs taisam. Piemēram, apspriežam, ka piena šokolāde ar riekstiem ir labāka. Bet tumšā šokolāde bez riekstiem [kas tomēr ir tā pati šokolāde] mums jāspriež noteikti TIKAI tumšās šokolādes sadaļā. Kāpēc gan to visu vienkārši neapvienot vienā lielā forumā ''Saldumi''? Tātad, ja viss būs kompaktāks un vienkāršotāks, būs baigi jauki un nebūs neaktīvas sadaļas, kurās 4 gadus pat viens komentārs netiek ierakstīts. Kā es aptuveni iedomājos to vispārīgo skatījumu: OTAKU.LV FORUMS TV & MANGA - Anime [shows/ovas/movies] - Real life action [shows/movies] - Manga GALERIJAS - oriģināltopiki un lietotāju galerijas - bildes no neta [visas tēmētās galerijas - wallapaper, code geass, funny pics] - literatūra JAPĀNA - pavārmāksla - mūzika - valoda OFFTOPIC - etc - pasākumi P.s. ''Kaigan''? Neizskatās, ka tas vispār ir vairs nepieciešams.. Protams, ir vēl kaudze visādu forumu, bet šie būtu, manuprāt, aktīvākie pieci forumi ar pāris subforumiem. Un daudzko var apvienot.. Šajā ļoti drastiski apcirptajā piemērā ir pieci, iepriekš resusrsus nepierakstīju. Tas noteikti liekas nežēlīgi saspiests forums, bet ko jūs esat sarakstījuši visās tajās entajās, šobrīd daudzajās sadaļās? Gadā viens jauns topiks un tas pats 50% gadījumos ir ierakstīts nepareizajā forumā. Mans redzējums ir - gribu visu īsi, akurāti un neizstiepti. Bet esmu viens no hvz cik jums aktīvajiem un viedokļi mainās. ![]() Neņemiet vērā aizdomīgo leksiku šajā bildē, kuru 3h cītīgi taisīju. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:44 |