![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Gribētos jau mums daudz ko - šā brīža situācija tomēr ir tāda, ka postētāju gandrīz nav, un tāpēc es vairāk sliecos uz tādu brīvāku attieksmi pret ikvienu, kas interesējas par anime/manga/stuff un postē forumā. Lai arī tas būtu tāds vienkāršs teikums par to ka anime/manga/stuff ļoti gājis pie sirds. Pēc tam jau oriģinālo postētāju varētu mēģināt iesaistīt sarunā ar jautājumiem - kas tieši patika utt.
Vnk man un pārējiem foruma ilgdzīvotājiem ir nācies pārdzīvot laikus, kad jauniņie tika mēģināti pārmācīt/pamācīt kā jāpostē, un daudzi no viņiem izdomāja ka labāk tad vispār nepostēt. Par foruma struktūru - Artas variants šķiet vispiemērotākais. Postētāju ir tik maz, ka EruLaif struktūra nebūs dzīvotspējīga. Jau tagad animju sadaļā labi ja vienu reizi nedēļā kāds kaut ko iepostē, un ja atceramies ka katrā sezonā ir vismaz 20 dažādi šovi... Šuminam, ideja protams ir forša. Jāgaida pavasaris, un jāskatās vai kāds vēl par to atcerēsies. Kā arī, ja esi aizmirsis paroli, varu nomainīt ![]() PS: Artai M&Ms šokolāde par ieguldīto darbu foruma izskata vizualizācijā! ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:39 |