![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Es ļoti labi atceros to laiciņu, kad bija tā īpašā pārmācīšana, jo pati tad nesen biju piereģistrējusies. Man liekas, ka es arī ik pa laikam atrāvos, bet izskatās, ka mani tas nav īpaši ietekmējis. Turpretī daži mētāja dusmas un rage'oja viens ar otru, kamēr kāds apvainojās [lol, protams ''jauniņais''] un pameta forumu. Ak, drama.
Pagrūti laikam ''iejusties'', ja visi pret tevi - jauno miesu, tā kā pieaugušie ļaunie ļaudis un latviešu valodas učenes baksta ar pirkstiem. Cerams, ka varētu kaut ko pamainīt uz labo pusi, jo arī tie daži bakstītāji, kas īpaši izcēlās, nav tā kā redzēti jau labu laiciņu.. o.o'' Ō VAI'PALDIES KU JAUKI, zenofex. ^D^ This post has been edited by Arta: Feb 13 2012, 18:34 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:58 |