![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
man gribētos lai civēki normāli postotu sadaļā ''TV, OVA & Movies''
![]() Piemēram Nosaukums- Žanrs- Gads- Tips- Studija- Režisors- Scenārijs- Uzņemts pēc mangas- bet nevis ''Oooooooo es ieraudziju krutu anime, vai jūs skatijaties?'' ![]() ![]() -------------------- |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
man gribētos lai civēki normāli postotu sadaļā ''TV, OVA & Movies'' ![]() Piemēram Nosaukums- ... <ļoti daudz piu piu piu, ko var atrast tajā pašā anidb.net /> ... Uzņemts pēc mangas- Nepieciešamība ieguldīt darbu, lai izveidotu tēmu, kurā nenotiek nekādas saturīgas diskusijas, nav nekāds prieks, ya know, īpaši tad, ja jādublē viegli atrodama informācija. Vēl aizmirsi, ka vajag arī ielikt attēlus, ko nereti pašam jāuzņem. Bonusa punkti par žanru pareizu un skanīgu iztulkošanu no angļu valodas (klasika action - asa sižeta anime, yo), vispār labs vingrinājums tulkošanā. Kamēr to visu uzraksta un uztaisa bildes, galīgi vairs negribās pēc tam rakstīt vēl aprakstu. Tādi tie pīrādziņi. Nu var jau mēģināt uzcept vēl kādu dizainu, tikai ar kosmētisko remontu vien nebūs līdzēts. This post has been edited by Niks: Feb 13 2012, 23:38 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:46 |