![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Neviens neliek nākt atpakaļ.
Varbūt, ja kāds iegriezīsies, tad uzreiz nepazudīs, t.i. jauni ļautiņi mēdz parādīties. Un vispār, šis ir labs forums arī priekš ne tik trakiem animetardiem, es laikam tieši par sev vistuvāko mākslas sadaļu runāju. Man nav sanācis atrast kādu vietu, kur tepat pie latviešiem kādu savu zīmējumu iemest un paskatīties ko citi dara. Jā, dr.lv tur ir grupas, bet nav tādas honest opinion publikas. Un dA, bet tas jau ir vispār kaut kas cits. Ar to publiku tā ir kā ir, bet nu vismaz kaut kas. Un, ja būtu aktīvāki live action cienītāji tad vispār būtu forši. Pati anime skatos, labi ja pāris reizes mēnesī, bet vēljoprojām interesē diskusijas ko citi domā par kādu konkrētu seriālu, kuru arī es esmu redzējusi. Vai vienkārši paskatīties, kas citiem interesē. Tāpat arī tie, kuri varbūt vairs neskatās, nenozīmē, ka ir completely zaudējuši interesi un vēlmi pačekot forumu ik pa laikam. :T -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:53 |