![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
sunder |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 27-October 07 ![]() |
QUOTE Man nav sanācis atrast kādu vietu, kur tepat pie latviešiem kādu savu zīmējumu iemest un paskatīties ko citi dara Dažkārt zīmētaji parādās arī gfx.lv, kautgan tas forums vairāk iet tieši uz photoshop'ošanu, un tauta tur ar vairs nav kā pirms gadiem 5. |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
QUOTE Man nav sanācis atrast kādu vietu, kur tepat pie latviešiem kādu savu zīmējumu iemest un paskatīties ko citi dara Dažkārt zīmētaji parādās arī gfx.lv, kautgan tas forums vairāk iet tieši uz photoshop'ošanu, un tauta tur ar vairs nav kā pirms gadiem 5. Zinu, tur arī esmu/biju, bet nu nav tas. Grafiķotāji tomēr īsti nesaprot lietas būtību, kad jārunā par zīmēšanu. Tur ir daži labi zīmētāji, daži censoņi, bet grafika tomēr ir jau kaut kas cits. P.s. piekrītu Shumin'am. :I This post has been edited by Arta: Mar 12 2012, 13:34 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:42 |