![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Kaut kā ir sanācis, ka labu laiku esmu atstājis šo visu novārtā :3
.. bet ir doma laboties. So kaut kas šeit vēl notiekas? Ir kādas sasāpējušas problēmas? Ja vēl ir kāda aktivitāte tad lietas ko gribu izdarīt ir: - atjaunināt forumu - savest kartībā (un kaut kādā smukākā/skatāmākā) veidā galerijas |
![]() ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Pareizi. Es par grafisko dizainu.
Un jā, dA visi ir 90% pozitīvi komentētāji, t.i., ja nepatīk, tad nesaka neko [kas dažreiz ir labi, bet nu jā. :I]. Bet ne visiem vajag pārāko kritiku par viņu neizdevušos mākslu, jo viņiem vienkārši patīk pazīmēt ar domu ''kā sanāk tā sanāk, man vienkārši prieku sagādā zīmēšana, kaut vai es nekam nederu!'' Un kāpēc nepamētāties ar komplimentiem, ja cilvēks nekliedz sava darba komentārā cik gan vinš perfekti zīmē un kā viņam sanāk [tad varētu kliegt pretī ar kritiku]. Ja no tevis neprasa to patieso viedokli, tad tev arī neviens viņu neteiks. dA komjunitijs ir pārāk saulains, cik vien man sanāk saskarties. Protams, ir arī savi nostūri, kur ir bubinātāji. :] Ko nu es te aizrunājos par dA es nez, bet pēdējos četrus gadus tur postojot un saņemot diez gan daudz pozitīvo, ir arī iedvesma turpināt tur postot un postot, kas ir likusi progresēt jebkurā gadījumā. Tas, ka katrs otrais nepiesienās [protams, ar nodomu palīdzēt] pie sīkumiem dažreiz ir visai patīkami. Un šeit ir tāds neliels reality checks, kad ieposto artsijus. Arī labi. C: P.s. ''jaunais forums'' laikam jau atkal tika aizmirsts? :'D Nepagāja ne pāris dienas, eh. -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:47 |