Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
| aruka_sei |
Jul 13 2012, 14:39
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
Vai latvijā vēl var ieraudzīt uz ielām īstu hipiju, vai jau šī subkultūra jau nosprāga???
-------------------- |
![]() ![]() |
| Church |
Jul 13 2012, 17:01
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga |
Par hipijiem nezinu, bet no pankiem Peksis veel joprojaam dziivs!
Un kaada probleema pasham pievienoties hipiju movementam? Nopeerc kraasainu t-kreklu, atlaid garus matus, nopeerc no maskachkas cigaaniem kaashus, klausies roka / bluuza pirmsaakumu gabalus un anarhistiski/pacifistiski lamaa valdiibu. |
| aruka_sei |
Jul 13 2012, 17:35
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda |
Par hipijiem nezinu, bet no pankiem Peksis veel joprojaam dziivs! nu pankus es kaut kur gadu atpakaļ esmu redzējis es pats esmu ar gariem matiem un vietēji mani saukā par hipiju)))))))))) bet tā es vēl ne reizi nēesmu redzējis jauniešu vidū kādu hipiju, arī psrs laiku hipijus vairs neredzu((((((((( -------------------- |
aruka_sei hipiji latvijā Jul 13 2012, 14:39
FuschichO Izej no interneta un pastaigā pa to Latviju. Tu ru... Jul 13 2012, 14:55![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30 November 2025 - 23:43 |