![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vakardien mani patīkami pārsteidza TomoyaChan, uzrakstot PM ar jautājumu - "Pagaidām nekādu dižo aktivitāti neredzu >_> Kkur lasīju, ka šī adrese ir tik pat kā mirusi. Tā ir?"
Uz šo jautājumu bez padziļinātākas izpētes būtu grūti atbildēt ![]() Es personīgi domāju, ka šis forums kaut kad sen klusībā un vientulībā nomira, bet neredzu iemeslu skumjām. Tā vietā lai tas tiktu aprakts, tas kā zombijs pamazām atgūstas jaunai - mazliet savādākai dzīvei ![]() ![]() Man zombiji patīk, jo tos neviens vairs nevar nogalināt. Tie forever viesiem var dot "Love and Peace"! Bet ne par zombijiem gribēju spamot. Ienāca prātā doma apkopot tos cilvēkus, kuri aktīvi, vismaz vienu reizi nedēļā te ieskrien uzraksta/izlasa ko. Lai dažiem nerastos muļķīgas domas par to, ka te neviens vairs nenāk. Es domāju, ka tie, kas šo sviestu izlasa var droši atsaukties ar savu reply. Kaut vienkārši - esmu vēl dzīvs. Varbūt esmu pārāk liels optimists, bet domāju, ka nedēļas laikā mierīgi savāksim vismaz 20 ![]() Bet lai tēma nebūtu tik tukša, droši varat arī pievienot savas domas. *Kāpēc es šeit esmu (kaut vai ieradums). *Kas man patīk/nepatīk (piemēram, besī Shumins muldēšana :3). *Ko vairāk šeit vēlētos ieraudzīt. *utt. Laiks viena nedēļa (līdz 24. jūlija rītam). Tad šo tēmu slēdzu. Gaidu dzīvības pazīmes no veciem labiem spameriem un jauniem zaļiem gurķiem ![]() |
![]() ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
*Mēdzu ienākt katru dienu pat pa vairākām reizēm. Ieradums. Parasti izlasu, ja ir kas jauns. Man patīk, ja jaunāko ziņu sadaļā kaut kas labs ir, nevis errors.
![]() *Manī izraisa intelektuālo sašutumu daži frukti, bet domāju, ka pati esmu bijusi kādam grūti paciešama. Varbūt joprojām tā būtu, ja es paustu paplašinātu viedokli par manis iecienītajiem lietotāju mākslas darbiem (reizēm gan man paslīd kāja) *Gribās, protams, redzēt aktivitāti. Agrāk aktuāla bija mākslas apspriešana, bet tagad diženie zīmētāji tik posto un posto, un neviens neko īpašu nesaka. Toreiz bija jautri, jo riktīgi pamētāties ar visādām asprātībām varēja. Tā arī citos treados bija. Nejauka kasīšanās patiesībā rada baigi lielo aktivitāti ![]() ā, atcerējos, ka kādreizi ieminējos par apbalvojumiem un tituliem utt. Tas laikam nevienam īpaši nepatika. Bet re kā spokos visi gatavi savu dvēseli par cepumiem pārdot. Nu, kaut kā tā. This post has been edited by FuschichO: Jul 17 2012, 10:40 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 12:52 |