IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Saskaitam aktīvos lietotājus :P, (Nothing special - tikai nedēļas laikā jāatzīmējas, kas esmu dzīvs)
Shumins
post Jul 17 2012, 07:46
Post #1

Unregistered

Vakardien mani patīkami pārsteidza TomoyaChan, uzrakstot PM ar jautājumu - "Pagaidām nekādu dižo aktivitāti neredzu >_> Kkur lasīju, ka šī adrese ir tik pat kā mirusi. Tā ir?"

Uz šo jautājumu bez padziļinātākas izpētes būtu grūti atbildēt dry.gif

Es personīgi domāju, ka šis forums kaut kad sen klusībā un vientulībā nomira, bet neredzu iemeslu skumjām.
Tā vietā lai tas tiktu aprakts, tas kā zombijs pamazām atgūstas jaunai - mazliet savādākai dzīvei cool.gif

IPB Image

Man zombiji patīk, jo tos neviens vairs nevar nogalināt. Tie forever viesiem var dot "Love and Peace"!
Bet ne par zombijiem gribēju spamot.

Ienāca prātā doma apkopot tos cilvēkus, kuri aktīvi, vismaz vienu reizi nedēļā te ieskrien uzraksta/izlasa ko. Lai dažiem nerastos muļķīgas domas par to, ka te neviens vairs nenāk.

Es domāju, ka tie, kas šo sviestu izlasa var droši atsaukties ar savu reply. Kaut vienkārši - esmu vēl dzīvs. Varbūt esmu pārāk liels optimists, bet domāju, ka nedēļas laikā mierīgi savāksim vismaz 20 laugh.gif

Bet lai tēma nebūtu tik tukša, droši varat arī pievienot savas domas.

*Kāpēc es šeit esmu (kaut vai ieradums).
*Kas man patīk/nepatīk (piemēram, besī Shumins muldēšana :3).
*Ko vairāk šeit vēlētos ieraudzīt.
*utt.

Laiks viena nedēļa (līdz 24. jūlija rītam). Tad šo tēmu slēdzu.

Gaidu dzīvības pazīmes no veciem labiem spameriem un jauniem zaļiem gurķiem blink.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
xikes
post Jul 20 2012, 14:12
Post #2

Koushaku

Group: Chuunin

Aptuveni reizi nedēļā (reizēm biežāk, reizēm retāk) arī es vēl šeit iegriežos, lai paskatītos, kas šeit jauns, kas mainījies un reizēm, lai vienkārši pagremdētos nostaļģijā.
Man patīk tas, ka šī vieta joprojām eksistē. Es varu iedomāties, ka tuvu alternatīvos apstākļos pie šādas lietotāju aktivitātes šī vieta jau sen būtu aizklapēta ciet, no sērijas "nav jēgas" utt. Bet ne šeit. Un tas priecē, ka joprojām ir šāda vieta, kur iegriezties un kā Ginta izteicās, sajusties kā mājās. Anime kā mēdija veids ir iezīmējis savu īpašu vietu manā atmiņu karaļvalstī, tāpat arī šis forums viemēr būs šis forums un nekas cits to neazivietos. Pat ne tik daudz dēļ anime, bet dēļ cilvēkiem un diskusijām. Anime šajā gadījumā būtu tikai tas vienojošais faktors, kas saved vienuviet cilvēkus ar kaut kādā ziņā līdzīgu (ne vienmēr gan, bet tomēr) dzīves un pasaules uztveri.
Ko es gribētu.. hmm. Man varbūt ir utopiskas vēlmes, lai būtu kā senāk, bet ta kā utopija pārāk nedraudzējas ar realitāti, tad es gribētu vēlēties to pašu lielāku aktivitāti, vairāk pasākumu un .. vairāk jaunu cilvēku.

Zombiji pēdējā laikā kļūst pārāk overrated.
Gribētos domāt, ka forums nav miris, bet pārgājis latentā aktivitātes periodā. Es protams, saprotu, ka nekad nebūs kā senāk, bet par mirušu es šo vietu nesauktu.

Banzai!

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic
Shumins   Saskaitam aktīvos lietotājus :P   Jul 17 2012, 07:46
3rdHalf   Esmu dzīvs. Kāpēc es šeit esmu? - J-stuf komūna L...   Jul 17 2012, 09:45
FuschichO   *Mēdzu ienākt katru dienu pat pa vair...   Jul 17 2012, 10:39
Ginta   Errr... Joprojām esmu šeit, jo tā g...   Jul 17 2012, 10:46
anti   *Kāpēc es šeit esmu Pāris reiz...   Jul 17 2012, 12:56
TomoyaChan   Dzīvs un kā Shumins minēja - Jauns ...   Jul 17 2012, 13:29
aruka_sei   šeit esmu šeit :D 1. esmu šeit lai padiskutēt, ...   Jul 17 2012, 14:15
zenofex   Esmu šeit jo esmu moderis + ieradums + drusku vēl ...   Jul 17 2012, 20:58
archaxyz   Ienāku vismaz pāris reizes nedēļā lai paskatītos k...   Jul 18 2012, 16:49
xikes   Aptuveni reizi nedēļā (reizēm biežāk, reizēm retāk...   Jul 20 2012, 14:12
sunder   Bump Kādreiz nācu zīmējumus skatīties. Tāka tie ti...   Jul 20 2012, 19:05
maitenieks   Šad tad te parādos. Šo to pat arī palasu, bet kopu...   Jul 20 2012, 19:34
Shumins   **Palikušas tikai vairs divas dienas B) Pagaidā...   Jul 22 2012, 12:40
Koneko   Biju uzrakstījusi garu atbildi, bet nolohojos...   Jul 22 2012, 15:54
zahuyasha   Ceru ka soreiz ierakstisu pareizi. Es registrejos,...   Jul 22 2012, 16:07
FuschichO   Turpinot cienītā Šumina domu pavedienu ar saviem k...   Jul 22 2012, 18:33
Lars   Pff.. Knapi, knapi pamanīju šo paveidienu, jo para...   Jul 24 2012, 00:51
edg   Kāpēc es šeit esmu - jo Hikaru nodarbojas ar PM sp...   Jul 24 2012, 01:15
Shumins   Lai cik žēl nebūtu, kā jau minēju topic sākumā - š...   Jul 24 2012, 07:47

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 13:05