![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
godīgi sakot es vēl ne reizi nēesmu redzējis ka VOX rāda anime
![]() zinu ka SAT-1 kaut ko rādija. -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
godīgi sakot es vēl ne reizi nēesmu redzējis ka VOX rāda anime ![]() Noteikti biji par jaunu un tad vēl neskatījies VOX ![]() Pa VOX animes gāja kaut sen 2000-tā gadā. Toreiz ieraudzīju ko vairāk part Sailormoon, Kickers u.c. bērnu Anime. Tad ap 3:00 pa nakti rādīja tādus leģendārus Anime kā Bubblegum crisis: ![]() jo īpaši patika "Moonlight Rambler". Tāpat arī Armitage III: ![]() Record of Lodoss War: ![]() Kā arī citi mazāk zināmi Animucīši un daudz vieglā Hentai. Atceros kā speciāli vēlāk cēlos, lai pa nakti tās skatītos. No 3:00 līdz 6:00 pa nakti - Prime time. Arī internetā par šo tēmu ir daudz informācijas. Atslēgas vārdi - Vox Anime Nacht ! P.S. Kaut kur vēl mētājas vecās VHs video kasetes ar šiem Anime uber kvalitātē. Visa pusdienu nauda aizgāja tās pērkot un gaidot kārtējo Anime vakaru ![]() |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
Pa VOX animes gāja kaut sen 2000-tā gadā. es skatijos VOX kaut kur 95-96 gadā, tad jau laikam nerādija anime ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 19:14 |