![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaiter |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-June 12 ![]() |
es zinu ši ir viena no sapigajām temām un iespejams kads jau bija aisācis šo diskusiju
vai ko lidzigu ,bet ka jus domajat kapēc viens ir labāks par otru vai ari kāpec nē vienkarši velos zinat par ko cilvēki ta uzvelkas es personigi varu skatities vienu anime gan orģinalaja gan eng dub un pec savas pieredzes varu teikt kad ir dažadi dažam anime eng bijis labags neka orģinals bet dažam orģināls bijis labāks ka eng dub.. a un lūdzu pamatojiet savu domu |
![]() ![]() |
3rdHalf |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 28-July 10 From: Valmiera ![]() |
Apple vs. Microsoft
Canon vs. Nikon Ipod vs. Zune Yahoo vs. Gmail Amd vs. Intel un beidzot: Sub vs. Dub ![]() Pirms gadiem pieciem viennozīmīgi būtu teicis Sub, jo anime dubi bija vienkārši sūdīgi. Bet dotajā brīdī angłu dubi ir kłuvuši pietiekami kvalitatīvi lai varētu konkurēt ar originālajiem japāńu dubiem. Protams ir animes kuras ir labāk skatīties ar subtitriem un ir animes kuras ir baudāmākas ar dublējumu. Piemēram: Animes kuras nemaz nevajadētu mēgināt dublēt: Sayonara, Zetsubou-Sensei, Tatami Galaxy un nesenā Nisemonogatari. Turp pretīm, ir animes kuras ir pat taisītas ar angłu valodu prātā: Trigun, Black Lagoon un Baccano. Personīgi, es domājuka ka anime visslabāk ir skatīties originālajā Japāńu valodā. Bet tā kā es nerunāju Japāńuiski - man nākas meklēt kaut kādu tulkojumu. ps. Apple = Microsoft Canon < Nikon Ipod < Zune Yahoo > Gmail Amd < Intel (Sub = Dub) < Original -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:43 |