![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaiter |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-June 12 ![]() |
es zinu ši ir viena no sapigajām temām un iespejams kads jau bija aisācis šo diskusiju
vai ko lidzigu ,bet ka jus domajat kapēc viens ir labāks par otru vai ari kāpec nē vienkarši velos zinat par ko cilvēki ta uzvelkas es personigi varu skatities vienu anime gan orģinalaja gan eng dub un pec savas pieredzes varu teikt kad ir dažadi dažam anime eng bijis labags neka orģinals bet dažam orģināls bijis labāks ka eng dub.. a un lūdzu pamatojiet savu domu |
![]() ![]() |
TomoyaChan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 13-July 12 From: Rīga ![]() |
Nezinu kā ir ar to angļu/krievu u.c. valodas skanējumu, bet, manuprāt, vislabākais variants ir jap dub + subi, vienam Eng, otram Rus, nav svarīgi.
Reiz viens no draugiem minēja, ka daži rus dubi ir pat labāki par orģinālu. Tam es galīgi nepiekrītu, jo, lai cik talantīgs nebūtu voice actors, orģināls vienmēr būs labāks. Bet nu tās ir tikai manas domas ![]() P.S. Vienīgā anime ar Eng dub ko esmu skatījies ir Fruits Basket un tas nemaz nebija tik slikti. Nevarēju atrast orģinālvalodā un pēc iespējas ātrāk gribēju skatīties, tāpēc nācās samierināties! ~High school giiiirlsss, high school giiirlsss, all for meeee high school giirrlsss~ ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |