![]() |
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Taa cilveki man jums ir viens jautajums par mangam...Taa jautajums ir tads, vai Vacija ir ari anglu tulkotas mangas vai ari tikai vacu ?(vienkarsi es nezinu no ka es to zirdeju, bet es dzirdeju ka vacija ir gan vacu, gan anglu vieniga ir tas ka anglu val. mangas ir dargakas vai ta ir taisniba ?)
![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ar savām ļoti aptuvenajām zināšanām varu iztulkot tikai to, ka: ka viņai aptīk mangas ar samurajiem (īpaši Kyo, laikam Samurai Deeper Kyo). un viņai ir mazliet attelu priekš viņas mobilā tel. (ļoti aptuvens tulkojums)
Mi hablar espaniol um poco. Buenos dias, tienes chica muy bonita ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 13 2004, 18:51) Ar savām ļoti aptuvenajām zināšanām varu iztulkot tikai to, ka: ka viņai aptīk mangas ar samurajiem (īpaši Kyo, laikam Samurai Deeper Kyo). un mazliet attelu priekš viņas mobilā tel. (ļoti aptuvens tulkojums) Mi hablar espaniol um poco. Buenos dias, tu chicka muy bonita ![]() ....... if monkeys were bowling balls i'd be floating on top of sphagetti in a cereal bowl full of koolaid |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 02:44 |