![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
But there's someone else who is the
True you. you don't know him. Because you don't want to see that you Are trying to run away Because of fear. Because he might not have human shape. Because the present me might disappear. Fear One fears that the self disappears. Fear? Doesn't make sense. The self's world will dissapear. Don't you fear? Self will dissapear. Don't you fear? No, I'm glad. I am the thing that whishes to die. All I need is a dispare. I want to be a nothingness. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Turpinām vārsmojumus
![]() "Good morning, Latvia!" Nu iestājies ir jaunais rīts Bet ģīmis manīm bāls kā krīts No vakardienas rauta lielā Vēl šodien paliels caurums sienā Tur kolēģim, kam tumsa prāts Bij jāvelk telefona drāts Tam nebij šādu iemaņu Un zaudēja tas samaņu Bet caurums sienā palicis Un kāds tur arī ielicis Ir to ko vakar stūma māgā (bet sagremots tas nebij lāgā) Es dauzi neko neatceros Jo periodiski atslēdzos Cik cilvēku bija sanācis? Un kas pa starpām noticis? Man lāpīt pohu jāsteidzas Bet minītis jau izbeidzas Man domāt kādu slāpe moka jau sniedzas drebelīga roka Cik vakarnakt te tika dzerts Gan alutiņš, gan šnabis sperts To nepateiks vairs jums neviens Jo rēķins zūd pie čēsmit' viens Par laimi dzīvoklis nav mans Tā īstais saimnieks nezināms Bet aizdomas ka viņa zods Ir netālu no klozetpods Es savas panckas ātri vācu Pirms mirkļa gan vēl saldi krācu Bet tagad aši jātiek prom Pirms sākas "massovij podjom" (visi tēli un notikumi šajā dzejā ir izdomāti, bet ja nu kāds saskata līdzību ar sevi vai saviem paziņām... shame on you, alcoholic bastards) -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
ShinChan'am piemiit talants ")
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:42 |