![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
But there's someone else who is the
True you. you don't know him. Because you don't want to see that you Are trying to run away Because of fear. Because he might not have human shape. Because the present me might disappear. Fear One fears that the self disappears. Fear? Doesn't make sense. The self's world will dissapear. Don't you fear? Self will dissapear. Don't you fear? No, I'm glad. I am the thing that whishes to die. All I need is a dispare. I want to be a nothingness. |
![]() ![]() |
arteck |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Viennozīmīgi ShinChan vārsmojumi ir vislabākie. Atvainojiet pārējie, jūsējie mani pilnīgi neaizķēra. Jā, tas, ka raksta angliski, man arī ne visai tīk. Sak' par maz vārdu laviešu valodā? Man tad jāsaka, ka nav latviešu valodas izjūtas. Žēl, jā. ShinChan gan ar to nav nekādu problēmu kā lasāms. Un jā, man arī nepatīk tās depresīvās rindas. Un jā, uzskatīt par "īstu dzeju, mākslasdarbu" to, kas notiek iekšā, manuprāt ir garām un norāda uz kaut kādu neatvertībās pazīmi. Tador, neņem pārāk pie sirds (ja nu gadījumā), vienkārši apdomā savu teikto tā kartīgi. Dziļi.
Beigās viens mans nakts vārsmojums, kad nācās sēdēt pie viena darbiņa izpildes, un man tā ir, ka tajās nakts stundās prātā darās dīvainākas lietas nekā dienā. Jāatzīst, es šo vairāk ar humora devu rakstīju, nevis nolemtības apziņu. Gara, gara, gara nakts vēl priekšā, Sāku domāt vai vispār ir man iekšā. Jautāsi, kas tad cits tur ira iekšā? Frustrācijas - tās sīc un dīc, Gara mutācijas man draud kā rīts. Nu re, es atkal žēlojos caur mokām, Taču nē, es neesmu tomēr lopā. Ir tā, sķiet - laika man vēl daudz, Bet pēc mirkļa tas jau tuvu trauc Un alkatīgo rīmi ārā sauc: "Skaties! Es esmu klāt, jel pakļaujies!" To sakot līdzi tevi tver - nebūtībā līdzi ņem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:56 |