![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
But there's someone else who is the
True you. you don't know him. Because you don't want to see that you Are trying to run away Because of fear. Because he might not have human shape. Because the present me might disappear. Fear One fears that the self disappears. Fear? Doesn't make sense. The self's world will dissapear. Don't you fear? Self will dissapear. Don't you fear? No, I'm glad. I am the thing that whishes to die. All I need is a dispare. I want to be a nothingness. |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 14 2004, 16:21) humm... latvieshu valoda man taa ne paaraak patiik, plus visam anglju valodaa ir savas 10 reizes vairaak vaardu, taa kaa mana doma, ko gribu uzlikt uz papiira tiek mazaak izkropljota, jo atrodu preciizaakus vaardus ar ko to visu pateikt. Par valodas nepatiku es vēl varu sagremot, taču valodas plašums šajā gadījumā kā arguments īsti nedarbojas, vien norāda, ka tu nevēlies apzināties pats savas dzimtās valodas jaukumu. Protams angļu valoda ir plašāka, taču lasot tavus darbus man neradās sajūta, ka tevis lietotos vārdus nebūtu spējams aizvietot ar latviešu val. vārdiem, tikai tāpēc, ka latviešu val. tādu vārdu vispār nav vai arī tie nav labskanīgi. Nav mans uzdevums tevi audzināt nacionālpatriotiskā manierē, vienkārši man tava argmentācija liekas tāda dīvaina. Ja tu būtu teicis, ka "mans mērķis ir iekarot angliski runājošo dzejas mīļotāju sirdis ar savu jauno dzejas krājumu", vai arī "gribu rakstīt dziesmu tekstus angļu val." tad es saprastu, taču praksē ir tā, ka ļoti reti kuram izdodas kaut ko izcilu uzrakstīt ne savā dzimtajā valodā, jo vienkārši cilvēks tajā valodā domā. Un latviešu valodas vārdu krājums tev jebkurā gadījumā būs plašāks kā angļu vai kādas citas valodas. Kas attiecas uz "skaistumu no iekšām" esmu spiests tev piekrist, varbūt tieši šī iemesla dēļ man neiznāks sevi realizēt kā dzejnieku ![]() P.s. Man riebjas dzeja un dzejnieki kas deklamē savu dzeju... ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:35 |