![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Animy |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Shii saite tomeer ir wilshanas...es jau tikai veelejos but sabiedriska...cilvex kursh seez mala un nebilst ne varda nav nekaads jautribas iemiesojums
![]() ...Ja ta padoma,shi vieta ir domata egoistiskiem diplomatiem,kuri izezh no sabiedriibas jaunaakos ![]() ...manis peec warat izdzest sho topicu,varat ignoret vai apcelt,sheit es wairs neatgriezhos! ![]() ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu dāāāāā.. cilvēki..man pilnīgi nolaižās rokas.. viens raksta " .. dzīvei nav jēgas.. " , otrs " vairs nekas neiazrauj..".. trešajam vispār datoru mānija.
Dārgie.. tas ir smieklīgi. Jūs taču paši neko nedarat. Kautgan arī neko nedarot īstenībā var tomēr nepalaist garām īsto brīdi. Un ja viņu sagaida, pat slinkojot un besoties, tad galvenais viņu nepalaist vaļā un dzīve vairs neliksies rutīna. Var sasniegt visu vēlamo, tikai nevajag aizmirst savas vēlmes,un noteikti vajag pamanīt kad būs tas brīdis, kad ir jāķer laime aiz astes. ( bļāviens, es te tagad jūtos kā "peace on the world" psiholoģe, bet kā lai savādāk ieskaidro ka dzīve var būt rožaina?) Kas jums ir visiem. Jūs esat lekuši ar izpletni? Gulējuši telefonbūdiņā līdz pamodina policija? Lēkājuši pa garāžu jumtiem? tas ir bērnišķīgi, jā.. bet tomēr.. tie ir tie brīži kas ir nepieciešami relaksācijai, lai nenotiet tā kā jums tagad, ka dzīve sastāv no vienas lielas pelēkas rutīnas. Dariet taču kautko lietas labā!!! Man kauns par savu tautu paliek, ja tā ir galvenā cilvēku nostāja pret dzīvi, tad nākotne viņai arī izskatās visai pelēka. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 9 2004, 23:53) Lēkājuši pa garāžu jumtiem? tas ir bērnišķīgi, jā.. bet tomēr.. tie ir tie brīži kas ir nepieciešami relaksācijai, lai nenotiet tā kā jums tagad, ka dzīve sastāv no vienas lielas pelēkas rutīnas. Es visu muuzhu esmu mekleejis cilveekus, kas buutu gatavi nodarboties ar taadaam beernishkjiigaam, vareetu pat teikt - stulbaam, lietaam, kas buutu ar mieru vienkaarshi kaadu dienu skriet cauri mezham no celja liidz celjam, ripot lejaa no kalna, vest pastaigaaties koka blukji deeveetu par "bobiiti", piedaliities sveetceljojumaa uz vienalgakurieni... pamatskolaa tas bija viegli, bet ar laiku taadus cilveekus paliek atrast arvien gruutaak un gruutaak, un tas dziivei pieshkjir druumu pieskanju. Parasti cilveeki ir vairaak gatavi kaut ko taadu dariit tikai tad, kad ir piedzeerushies... Skumji, kad esi atklaajis, ka pasaule sastaav no vienas vieniigas nopietniibas miglas, visi visu uztver tik nopietni, cilveeku pasaule sastaav tikai no kashkja un meliem, bet taa nu ir, un taada ir pasaule... Pie taas var pielaagoties, bet agraako dziivesprieku aiznjem smaceejoshs druumums, jo nespeeju buut dziivesprieciigs, kad no manis tiek prasiits domaat nopietni, runaat nopietni, riikoties nopietni. Vareetu jau teikt, ka jaatusee ar sava domaashanas veida cilveekiem, bet visu dziivi taadaa sprostaa pavadiit nevar. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Nov 11 2004, 18:38) QUOTE(Yume @ Nov 9 2004, 23:53) Lēkājuši pa garāžu jumtiem? tas ir bērnišķīgi, jā.. bet tomēr.. tie ir tie brīži kas ir nepieciešami relaksācijai, lai nenotiet tā kā jums tagad, ka dzīve sastāv no vienas lielas pelēkas rutīnas. Es visu muuzhu esmu mekleejis cilveekus, kas buutu gatavi nodarboties ar taadaam beernishkjiigaam, vareetu pat teikt - stulbaam, lietaam, kas buutu ar mieru vienkaarshi kaadu dienu skriet cauri mezham no celja liidz celjam, ripot lejaa no kalna, vest pastaigaaties koka blukji deeveetu par "bobiiti", piedaliities sveetceljojumaa uz vienalgakurieni... man dazreiz bez dzershanas patiik taa patizloties, bet fakts kas fa,ts - visi palikushi nopietni un ir gruuti pielauz kaut vai sifkas paspeeleet ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:59 |