![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Njuss, tauta. Kāda literatūra mūs nodarbina pirms iemigšanas pašlaik, vai neilgā pagātnē? Būtu labi ja jūs minētu tās grāmatas, kas nav iekļautas skolu obligātās literatūras sarakstos, vai arī kas nav augstskolu māc. materiāli.
Es pašlaik esmu pieķēries Stīvena Kinga "Zvēru kapiem", tā kā filma sen jau pagaisusi no atminjas un es esmu liels Kinga daiļrades cienītājs tad izvēle protams ir likumsakarīga ![]() P.s. Pirms Kinga izmalu cauri Salmana Rušdi "Niknums" ... i hate USA ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Duarh |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 97 Joined: 9-April 04 From: Portland OR USA ![]() |
Tā tiešām ir visātrākā metode, jā. Bet atceros, kad biju maziņš, man karšu nebija, bet fantasy & SF gribējās, tāpēc tagad cenšos parūpēties, lai Valterā un Rapā parādās sci-fi.
Es jau ar kādreiz pirms gadiem ar Globusu un ko vēl par pasūtīšanu runāju un viņi man nekā neatveda, bet Valteram un Rapai angļu scifi tagad piegādā mans radinieks un viss organizējas daudz normālāk. Šeit gan piebilde - es nekādā gadījumā necenšos pieteikties uz to, ka gribu, lai visi pasūta grāmatas; peļņa no individuāliem pasūtījumiem mazāka, kā nekāda, vienkāršs laika patēriņš; vienkārši atceros laikus, kad nu nekādi Rīgā nevarēju atrast grāmatas, kuras gribēju lasīt - tas bija baigi skumīgi - tādēļ, ja kādam ko ļoti gribas, varu kaut ko noorganizēt (var pat sarunāt, ka es uz Zssvētkiem pa taisno no šejienes atvedu, ja ir kas mazs un viegls). ![]() -------------------- 世界を革命する力を
この我がに返してもらう! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:37 |