![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Njuss, tauta. Kāda literatūra mūs nodarbina pirms iemigšanas pašlaik, vai neilgā pagātnē? Būtu labi ja jūs minētu tās grāmatas, kas nav iekļautas skolu obligātās literatūras sarakstos, vai arī kas nav augstskolu māc. materiāli.
Es pašlaik esmu pieķēries Stīvena Kinga "Zvēru kapiem", tā kā filma sen jau pagaisusi no atminjas un es esmu liels Kinga daiļrades cienītājs tad izvēle protams ir likumsakarīga ![]() P.s. Pirms Kinga izmalu cauri Salmana Rušdi "Niknums" ... i hate USA ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nūūū, pirmkārt vairākiem browseriem var likt "tēlot" citus, otrkārt es to sigu taisījis neesu, tikai izmantoju
![]() Esmu "vecs" inet-shoppinga useris - jau kopš 97. gada ![]() Tas tiesa, ka jaunajiem sci-fi faniem iespēja veikalā nopirkt grāmatu būtu aktuāli, savukārt visi "vecie" sci-fi fani gādā sev pa citiem ceļiem, jo latviski tulkots nekas netiek. Protams, tagad ir vāji mēģinājumi ko pasākt, bet augtākminēto iemeslu dēļ, noiets ir tuvu nullei, jo nu nevar 10 gadus drukāt lētā gala krimiķus un lubenes, un tad brīnīties ka neviens tagad tulkotu sci-fi nepērk. Vilciens jau aizgājis... Katrš kurš zina krievu vai angļu valodu gādā un lasa grāmatas šajās valodās - pieejamība labu labā. un piemetīšu klāt arī tulkoto grāmatu nenormālās cenas - tas pats Harijs Poters cik maksā? Piektā grāmata, cik zinu ir divas grāmatas, katra pa 5-6 Ls. Maz neliekas. Krieviski vai angliski (pat ar visu piegādi) Poteru 5 var dabūt par tiem pašiem 5-6Ls bet tur viss ir vienā grāmatā! Latviski 2x dārgāk. Vēl viens keiss - Zasadas "autobraucēju bībele" grāmata "Drošs ātrums" maksā vismaz 4Ls. Viņu tepat Latvijas auto forumos var dabūt PDFā. Vai tiešām tik dārgi izmaksā pārizdot jau vienreiz iztulkotu un izdotu grāmatu? Neticu! Arī daudzas vecās PSRS laika tulkotās grāmatas tiek pārizdotas par anormālām cenām. Eiropa takš! Kāda pēc šādiem gājieniem var būt uzticība vai cieņa pret vietējiem kāsējiem, pardon grāmatizdevējiem?! Sorry ka tik daudz vāros, bet uzsita man tas viss nepatīkamas atmiņas -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 00:38 |