![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Visnotalj manis un ne tikai iecieniita speele, un uzreiz atvainojos par iipatneejo teikuma uzbuuves formu.
|
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
jā, starp citu, labirnitā ir tekkena automāti.. man liekas bija pat viens kur varēja viens pret vienu spēlēt. ek.. derētu aiziet uzzpēlēt, kad es tur pēdējo reizi biju..
-------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 22:45) Tador, tu man piebesīji.. Jāaa.... māku gan. Un zini, teiksim tā, ja es atcerēšos visus combo, tad ar vienu Hwoarang'u vai Jin'u iznesīšu tevi bez jebkādām problēmām, lai ka tu arī spēlētu. -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 23:50) QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 22:45) Tador, tu man piebesīji.. Jāaa.... māku gan. Un zini, teiksim tā, ja es atcerēšos visus combo, tad ar vienu Hwoarang'u vai Jin'u iznesīšu tevi bez jebkādām problēmām, lai ka tu arī spēlētu. khem..... stipri vaardi.... bet tu ar Hwoarangu pret mani ar Hwoarangu nevinneesi ![]() -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:13 |