![]() |
![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
CryRat bet luudzu taisot piedomaa ljoti pie aatrdarbiibas - tie vaardi var sakraaties tiiri padaudz. Mana doma ir, ka datubaazee ir 2 tabulas, kaartotas peec vienas un otras valodas... nezinu kaa tu tos japaanju vaardus glabaasi gan, bet gan jau tu izdomaasi...
Ew, veel kas, uztaisi luudzams taa, lai var ne tikai peec kanaam un kanji mekleet, bet arii romaji + veel forshi buutu atsevishji tai pashaa lapaa taads konvertors romaji<->kanas, jo, piem. man, biezhi izdodas katakanu piemirst ![]() Domaaju, ka par daudz neprasu... kaa nekaa - tavs vaards zem taa visa staavees ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:22 |