![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
tikko paskatiijos pa logu...
|
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man nebūtu nekas pret ziemu, ja man nebūtu tik sasodīti slikta asinsrite, man rokas ir kā no ledus taisītas, man grūti drukāt tagad, jo es knapi jūtu pirxtus!
Ja ne rokas, viss pat būtu ok. ![]() ![]() Pretīgi tikai, ja darba pienākumos 9ir gaidīt klientus uz ielas, tie maitas itāļi VIENMĒR kavē... ![]() -------------------- ![]() |
NOLF |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 17-February 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 21 2004, 13:30) man nebūtu nekas pret ziemu, ja man nebūtu tik sasodīti slikta asinsrite, man rokas ir kā no ledus taisītas, man grūti drukāt tagad, jo es knapi jūtu pirxtus! Ja ne rokas, viss pat būtu ok. ![]() ![]() Pretīgi tikai, ja darba pienākumos 9ir gaidīt klientus uz ielas, tie maitas itāļi VIENMĒR kavē... ![]() To var saprast dažādi.... ![]() /nekas personisks, jokojos -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:29 |