![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Driznaks, jau būtībā šīs problēmas kodolu ir izkristalizējs. Mēģināšu vēl šo to sametināt un piemetināt
![]() QUOTE Var ljoti labi redzeet, ka neesi bijis pie pilniigas apzinjas to rakstot, jo pirmo rindkopu (ne vienrindiigo) es vispaar nesapratu. Pirmajā rindkopā ir runa par to, ka daži desmiti cilvēku čatā nereprezentē visu ASV pilsoņu kopumu. QUOTE Taapat tu tik briesmiigi veeleejies lamaat Bushu, ka, par spiiti tam, ka neviens nesaka preteejo, uzrakstiiji lielu rindkopu par to, kas vinjaa nepiedodami slikts. Bušs ir kļuvis par simbolu. šis viens cilvēks ļoti veiksmīgi spēj sevī apvienot visu to, kas mani tik ļoti tracina amerikāņu vairākumā. *seko īpašību uzskaitījums* Ignorance, egoisms, falšu draudzību veidošana, virspusīgums (ļoti daudzās lietās), slikta humora izjūta un pārākums. Droši vien, ka ir vēl, bet negribas kādas valsts iedzīvotājus pārāk daudz apvainot. QUOTE Man, protams, slinkums savu postu no saakuma liidz galam paarlasiit, bet liekas, ka nekur nemineeju, ka amerikaanju prezidentu veeleeshanas principi ir taadi pashi kaa citur pasaulee...Un kaada starpiiba, kaa parastie ljautinji uztver shiis veeleeshanas? Vinji vienalga veel par vinjupraat vislabaako, neatkariigi no taa, vai tas ir realitaates shovs vai nopietnas veeleeshanas. Tu runaa, ka pazuud atbildiibas sajuuta. Bet kur gan tur var buut atbildiibas sajuuta, ja tev iedod taadus nozheelojamus kandidaatus? Vinjiem katru gadu baro iekshaa pilniigus aamurus, un tu prasi, lai vinji justu atbildiibas sajuutu par ieveeleeto prezidentu. Tāpēc, ka tie nav tādi paši. Sākot jau ar instrumentālo līmeni un beidzot ar cilvēku subjektīvajiem kritērijiem prezidenta izvēlē. Ja kāds sekoja priekšvēlēšanu gaitai tad redzēja, kā no 8 demokrātu kandidātiem beigās palika viens vienīgs. Priekšvēlēšanu centrālais uzdevums ir naudas vākšana. Vulgarizējot visu to padarīšanu var teikt, ka ar Bušu konkurēja tas kam izdevās no sponsoriem noslaukt vislielāko čunguru. Šoreiz tas bija Kerijs. Un te nu atkal nākas runāt par amīšu pašu līdzatbildību kandidāta izvēlē, jo viņiem bija visas iespējas pretim Bušam likt melnādainu pustraku mācītāju Elu Šārptonu, atraktīvu kandidātu, kurš priekšvēlēšanu posmā līderēja - Hovardu Dīnu, vai kaut vai melnādaino sievieti, kuras vārdu es esmu piemirsis. Beigās iznāca pelēcis Kerijs ar savām botulīna injekcijām sejā. Tā, ka redzi, edg, amerikāņi paši visu fīrē un vēlēšanas kā arī to iznākums ir tiešs viņu pašu spogulis. QUOTE Par to tu vinjus vari ieniist - tu vari ieniist cilveekus par to, ka vinji nevar izbriiveet savaa dziivee tik daudz laika kaa padomaat par politiku. Es viņus neienīstu. Man lielākais viņu vairums liekas nožēlojams, jo nesaprot savas rīcības konsekvences. Pirms 4 gadiem viņus vienreiz smagi apjāja šis pats prezidents. Viņš un viņa administrācija viņus un puspasauli ir jājusi visus iepriekšējos 4 gadus. Vai šīs valsts pilsoņu vairākumam ir stulbuma robežas? Vai nav zīmīgi, ka uzreiz pēc vēlēšanu iznākuma paziņošanas ASV steidzās pamest ļoti daudz amerikāņu, kam vienkārši bija kauns par to, ka viņi ir daļa no tā visa. Jums liekas, kas tur liels, viena valsts prezidenta vēlēšanas. Ha, ha. Es domāju, ka Stendzenieks var taisīt jau nākamās pacifistiskās pretkara reklāmas, kaz Bush ain't ganna stop. Un būs loģiski, ka mūsu pašu vietējie politikāņi ar urrā bļāvieniem piesliesies jebkādai "pretterorisma koalīcijai". Tad jau nebūs tālu arī līdz pirmajiem teroraktiem Latvijā, jo islams atšķirībā no kristietības nav aizmiršanas un piedošanas reliģija. Gribu teikt tikai to, ka ASV prezidenta vēlēšanas jau sen kā nav ASV iekšpolitskā lieta, jo, piedošanu, "pirdiens" ASV, izraisa 10 miljonu iezemiešu nāvi Āfrikā. Un es nesaprotu un nevēlos pieņemt to, ka amīšu labās dzīves un nākotnes vārdā ir jācieš puspasaulei. Un tas, ka amerikāņi spēja pārvēlēt Bušu, par spīti visai pamatotajai kritikai viņa virzienā, tas tikai parāda, ka man ir par agru pārvērtēt savus uzskatus Amerikas jautājumā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:00 |