![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shinobi-kun, es saprotu tavu nostaaju, bet tava attieksme pret karu ir vienkaarshi nepienjemama. Ja valstii ir terorisms, vai kaads ir tiesiigs sodiit visu valsti? Kaapeec jaaciesh nevainiigiem, savus lopinjus audzeejoshiem, nieciigiem cilveekiem no islamzemes vidienes par to, ka teroristi aardaas? Tas, ka miermiiliigos iedziivotaajus censhas neaiztiskt, nenoziimee, ka vinji var palikt aarpus kara. Vinji ir tajaa visaa iekshaa vistieshaakajaa noziimee. Karsh ir ap vinjiem, vinji tiek ievilkti karaa. Kaa tu speej tik nehumaani izveeleeties cilveeku liktenjus, bojaat vinju dziives, deelj daljas no vinjiem. Pokemoni riktiigs suuds, taapeec visa anime suuds? Nu zini...
Un tavi izteikumi par VVF arii man liekas nekorekti. Nu jaa, vinja nav gjeniaals tautas vadiitaajs, tachu neviens nenoliedz, ka vinja lieliski speej straadaat ar pashu tautu (nu paskaties pats - tauta vinju miil). Un arii, ja vinja nebuutu speejiiga vadiit taadu lielu valsti kaa ASV, vinja radiitu tautaa iespaidu, ka dara visu vinjas labaa. Un tieshi tas padara vinju par lielisku politikji. Ap vinju nekraajas taadi skandaali kaa ap ASV prezidentiem un shaubos, ka kraatos, ja vinja buutu ASV prezidente. Vinja vienkaarshi ir aarkaartiigi speejiiga saglabaat labu slavu. Taapat vinja nemaz nav "muljkjiite" tad, kad runaa sniedz intervijas. Vai tad vinja mainaas? Ja tu ar "muljkjiite" domaaji naivumu, paaraak lielu humaanismu un citas iipashiibas, kas nevar piemist lielas valsts liiderim, tad tev, protams, taisniiba, un es sho rindkopu esmu uzrakstiijis par velti, bet man vienkaarshi negribas dzeest aaraa, un, ja nu kaads izdomaa izlasiit un komenteet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 11:26 |