![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mmm.. nu tā, es zinu ka daudz piekritēju šim žanram te nav. bet ja nu tomēr kāds zin vēl kautko ko es neredzēju. Tad nu tā, pats jautājums būtu, kādi yaoi un shi=ounen ai anime OVA's Move, seriāli vispār ir atrodami?
Teiksim ta, tāda klasika kā Kaze to Ki no Uta, vai Ai no Kusabe, Gravitation neskaitās, bet kas vēl ir? Tas taču r traki populāfrs žanrs Japānā, bet anime viņam ir jāmeklē dienā ar lukturīti. Personīgi es esmu redzējusi kādus 15 OVA s, un 2 move.. heh, seriāls man šķiet vipsār tikai viens pastāv, nu neskaitot ar hint on yaoi. bet kautkā neticās ka tik maz vien ir. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Enzai - Yaoi Ai, ieprooves shito OVA
Yami no Matsuei - Shounen, 13 seriju TV Kachaa sheit Grappler Baki - Infa sheit ZOIDS Shin Seiki/ZERO - infa sheit Tactics - infa sheit kachaa sheit nedaudz labaaka kvalitaate bet leenaak subo Ring ni Kakero 1 - infa sheit kachaa sheit Appleseed(2004) - infa sheit Honoo no Shinkirou - infa sheit torrentus man aatrumaa neiztevaas atrast I`ll/CKBC - insfa sheit http://torrents.anime-4ever.org/torrent.php?torrentcrc=ckbc&numtorrents=5&torrentname=[a4e]I_ll_CKBC_01-02[divx5.2].torrent Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai - infa sheit par shito nemaaku teikt bet ir labas atsauksmes par shounen ![]() nu tas buutu par anime... bet par mangu es rakties netaisos..... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 10:42 |